4 decembrie 2013

Rochii de mireasa pentru plinute

Cand vedem prezentari de rochii de mireasa, modelele sunt toate slabe, inalte si arata perfect. N-am inteles de ce nicio firma nu prezinta si rochii de mireasa pentru persoanele cu kilograme in plus! Pana la urma, nu toate femeile sunt trase prin inel si trebuie sa acceptam asta. Bine, anumite modele arata bine doar pe o persoana slaba, dar se pot realiza modele deosebite si pentru femeile mai voluptoase. Probabil ca in magazine se gasesc astfel de modele sau, daca nu, se pot face modificari, astfel incat rochia sa fie pe placul si dimensiunile viitoarei mirese. E bine sa tineti cont de cateva aspecte atunci cand va alegeti rochia:
- in primul si in primul rand, sa va analizati cu atentie corpul si sa acceptati kilogramele pe care le aveti. N-are rost sa va infometati sau cine stie ce cure de slabire drastice sa tineti, pentru ca riscati ca la nunta sa nu va simtiti / aratati bine;
- desi anumite rochii va pot fascina, trebuie sa alegeti ceva ce se potriveste corpului vostru si-l pune in valoare;
- daca aveti bratele groase, incercati sa le acoperiti alegand un model de rochie cu putina maneca. Sau macar cu bretele mai late, care sa acopere rotunjimea umarului. Daca, din contra, aveti bratele subtiri, lasati-le la vedere. Aceeasi regula se aplica si daca aveti un decolteu frumos. E bine sa va evidentiati partile atragatoare ale corpului si sa le mascati pe celelalte.

- nu alegeti modele cu croieli ciudate, crinoline, paiete, volane sau orice altceva da impresia de incarcat. Mergeti pe modele simple, clasice, care sa vina frumos pe corp. Modelele cu foarte multe detalii nu fac decat sa mareasca si mai mult.
- alegeti corsete dar nu va sugrumati corpul cu ele. Trebuie sa se aseze frumos si sa nu va faca tot felul de cute inestetice. De asemenea, pielea sa nu arate stransa acolo unde se termina corsetul. Corsetele sunt potrivite pentru femeile care nu au o talie bine pronuntata (pentru evidentierea acesteia mai puteti alege modele de rochii care au un cordon lat in talie, preferabil de alta culoare - contrastul creat va accentua talia).
- daca aveti soldurile late, alegeti rochiile in forma de A, dar cu fusta nu foarte evazata;
- atentie la materialul rochiei! Spuneti nu materialelor sintetice si lucioase! Optati pentru un material mai rigid, care sa cada bine pe corp si sa mentina forma rochiei (tafta).
- nu uitati de confort! Ganditi-va ca in rochia de mireasa stati o zi intreaga, asa ca trebuie sa va simtiti perfect purtand-o. Daca va incomodeaza ceva, fie nu alegeti acel model, fie incercati, cu ajutorul unei croitorese, sa o modificati.
Cam acestea ar fi sfaturile mele! Cea mai potrivita solutie consider ca e realizarea rochiei de mireasa pe comanda. Va duceti cu modelul dorit la un salon (acum aproape toate executa rochii pe comanda), discutati cu persoanele de acolo si va asigurati ca au inteles clar ce vreti si mergeti la proba ori de cate ori e necesar, pana veti fi multumite pe deplin de rezultat.
Sper ca v-au fost utile aceste randuri! Mai jos va las si eu cateva modele de rochii de mireasa, poate gasiti inspiratie! :)
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...