6 decembrie 2013

Sugestii de machiaj pentru mirese

Cum ziua nuntii este cea mai importanta din viata noastra, avem tendinta sa exageram in anumite privinte, din dorinta de a face totul special. Chiar si in privinta machiajului purtat. Am vazut mirese care aratau ca niste adevarate sorcove in ziua nuntii si care erau tare mandre de asta. Sau pe care nici nu le-am mai recunoscut de sub masca de machiaj ce-o purtau. Total gresit! Stiu ca vreti sa aratati deosebit in ziua nuntii, stiu ca vreti sa va simtiti cele mai frumoase, dar trebuie sa nu uitati ca mai putin inseamna (de cele mai multe ori) mai mult! Alegeti un machiaj natural, in tonuri calde, care sa va scoata in evidenta trasaturile, nu sa va transforme intr-o necunoscuta pentru cei din jur. De asemenea, ganditi-va ca machiajul (oricat de calitative ar fi produsele folosite) nu va rezista pana la finalul nuntii! Asa ca e mai bine sa aveti un machiaj cat mai natural, ca sa aratati bine si dupa ce se mai estompeaza. Daca alegeti culori tari, vibrante, riscati ca, la un moment dat, sa aveti un ochi mai fardat decat celalalt. Sau un obraz mai imbujorat decat celalalt. La nunta voastra trebuie sa aratati elegant si rafinat, nu sa va transformati in niste clovni.
Cel mai bine e sa apelati la o persoana pregatita in acest domeniu. De obicei, make up artistii stiu cum trebuie sa arate o mireasa. Sigur, se mai pot lasa si ei purtati de val, dar voi trebuie sa fiti atente si sa spuneti clar ce vreti, ce va place si ce nu!
Asadar, pentru ochi e bine sa mergeti pe crem, maro, roz pal, lila, culoare sampaniei, poate foarte putin negru pe linia genelor. Alegeti sa purtati gene false (dar nu modele dramatice), pentru ca vor da profunzime privirii si va vor face sa aratati mult mai sexy!
Colorati si sprancenele intr-o nuanta naturala, dau expresivitate chipului.
Un blush piersiciu sau trandafiriu este perfect pentru pometi. Buzele imbracati-le intr-un gloss tot intr-o nuanta naturala si calda. Gloss-ul e de preferat pentru ca face buzele sa arate mai pline, mai senzuale si va lumineaza tot chipul.
Nu uitati sa solicitati ca toate produsele sa fie de calitate, sa reziste cat mai mult timp si sa se potriveasca tenului vostru! Mare atentie si ca ustensilele folosite la machiaj sa fie curate si dezinfectate, sa nu va treziti cu cine stie ce mancarimi ale fetei, ochi care lacrimeaza, iritatii sau mai stiu eu ce!
La final e bine sa vi se aplice peste machiaj un spray fixativ (special pentru fixarea machiajului), care sa-l faca si mai rezistent.
Si nu uitati sa zambiti mult, zambetul e cel mai pretios accesoriu!
Mai jos aveti cateva sugestii de machiaj potrivit pentru mirese! Sper sa va inspire!
 
Sursa foto aici!
Sursa foto aici!
Sursa foto aici!
 
Sursa foto aici!
Sursa foto aici!
Sursa foto aici!
Sursa foto aici!
Sursa foto aici!

Va plac propunerile? Voi ce machiaj ati purtat/veti purta la nunta voastra?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...