11 martie 2014

Cum sa aveti un ten perfect pana la nunta (sau in fiecare zi)

Inainte de marele eveniment, mi se pare esential ca fiecare femeie sa inceapa sa aiba mai multa grija de ea (bine, trebuie sa faceti asta mereu, dar inainte de nunta, cu atat mai mult)! Trebuie sa acordati atentie parului, corpului si tenului vostru. Acesta din urma trebuie sa arate radios, luminos, sa transmita toata fericirea ce o simtiti. Stiu ca ultimele saptamani pana la ziua cea mare sunt pline de stres, dar nu lasati asta sa va afecteze felul cum aratati! Mireasa e mereu cea mai frumoasa, trebuie sa arate perfect, pentru ca toate privirile sunt atintite asupra ei. Radiatiile UV, oboseala, stresul, stilul de viata, alimentatia, toate isi lasa amprenta pe chipului nostru si fac sa se instaleze primele semne ale imbatranirii: ridurile. Si eu n-am auzit, pana acum, sa le iubeasca vreo persoana! Asadar, trebuie sa actionati din timp si sa preluati controlul asupra felului cum aratati! Dati uitarii ridurile si pielea fara volum, acum avem o arma imbatabila: Volume Filler de la Eucerin!
Cand pielea isi pierde fermitatea, volumul, cand atarna pur si simplu, iar conturul fetei nu mai arata frumos, increderea noastra are, cu siguranta, mult de suferit! Daca avem cum sa luptam impotriva acestor aspecte ce ne deranjeaza, atunci trebuie sa o facem! Hidratarea zilnica, cu produse create special pentru aceste probleme, ne va ajuta sa avem un ten perfect. Toate produsele din gama Volume Filler de la Eucerin contin 3 ingrediente principale, ce actioneaza asupra tuturor straturilor pielii.

Magnololul (extract din magnolie) si Oligopeptidele stimuleaza reteaua de colagen din derm, oferindu-i pielii volumul necesar, astfel incat aceasta sa arate natural, frumos.
Acidul hialuronic, al treilea ingredient al gamei, este esential in mentinerea hidratarii pielii, pentru ca aceasta sa fie mai plina, lipsita de riduri.
Gama Volume Filler contine trei produse, destinate unei ingrijirii a tenului complete: crema de zi (se adreseaza tenului uscat si are SPF 15 + UVA), crema de noapte (destinata tuturor tipurilor de ten; contine si Dexpanthenol, ce ajuta la regenerarea pielii pe timpul noptii) si crema pentru conturul ochilor (are si ea SPF 15 + UVA si este potrivita inclusiv pentru purtatorii de lentile de contact).
Asadar, aveti nevoie doar de aceste trei produse, pentru a avea un ten cu volum, mai plin, mai ferm, lipsit de riduri! Daca va pregatiti sa fiti mirese sau pur si simplu va doriti sa aveti grija de voi si sa aratati bine, va recomand sa incercati aceste produse! Le gasiti pe rafturile farmaciilor.
Bucurati-va de fiecare moment din viata si nu lasati timpul sa astearna urme peste chipul vostru!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...