10 aprilie 2014

Ai blog? BlogAwards te invita sa participi in perioada 2 Aprilie - 15 Mai la concursul Primavara Bloggerilor 2014, dotat cu premii de peste 10.000 lei Citeste mai mult: Ai blog? BlogAwards te invita sa participi in perioada 2 Aprilie - 15 Mai la concursul Primavara Bloggerilor 2014, dotat cu premii de peste 10.000 lei

BlogAwards organizeaza competitia Primavara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale in valoare de peste 10000 lei, ale carui sponsori sunt: Bayo.ro, BePrecious, Compania DDD, Floraria cu Povesti, Kolok.ro, Nutrivita, Spy Shop, Tian, Laptop Direct, Clinica Stomatologica Dental Praxis si Agentia de Turism D.T.S.

BlogAwards organizeaza, in parteneriat media cu Blogatu.rocompetitia Primavara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale in valoare de peste 10000 lei, ale carui sponsori sunt: Bayo.ro, BePrecious, Compania DDD, Floraria cu Povesti, Kolok.ro, Nutrivita, Spy Shop, Tian, Laptop Direct si Clinica Stomatologica Dental Praxis si Agentia de Turism D.T.S.
Competitia Primavara Bloggerilor 2014 se desfasoara in mai multe etape, conform urmatorului calendar:
Etapa de inscriere a bloggerilor participanti: 01 Aprilie – 15 Aprilie. Etapa de participare a bloggerilor in campaniile individuale din cadrul concursului Primavara Bloggerilor 2014: 02 Aprilie – 15 Mai
Jurizarea campaniilor de catre fiecare sponsor in parte: 15 Mai – 22 MaiAnuntarea castigatorilor: 24 Mai
Campaniile individuale din cadrul concursului Primavara Bloggerilor 2014 si premiile acordate in cadrul fiecarei campanii:
Campaniile Primavara Bloggerilor 2014 si premiile acordate in cadrul fiecarei campanii:
Campania Bayo.ro – Participa si poti castiga unul dintre cele trei premii in bani (450 lei) sau vouchere in valoare de 750 lei (optiunea apartine castigatorilor) sau cele cinci premii in produse. Primele 7 bloguri ca trafic adus pe site in perioada 2 Aprilie – 15 Mai vor primi un voucher de reducere de 40%.

Campania BePrecious – Participa si poti castiga unul dintre vouchere pentru cumparaturi din magazinul BePrecious in valoare totala de 1000 lei!
Campania DDD – Participa si poti castiga o excursie de 5 zile la Mamaia la Hotel Majestic 3* Mamaia 2 persoane O camera Dubla cu mic dejun inlus in perioada 16-21 iunie 2014 (luni-sambata ora 12:00).
Campania Floraria cu Povesti – Participa si poti castiga 500 lei si 3 vouchere de reducere!
Campania Kolok.ro – Participa si poti castiga o tableta si doua vouchere de cate 200 lei pentru cumparaturi de pe Kolok.ro!
Campania Nutrivita – Participa si poti castiga trei premii constand in cinci vouchere pentru cumparaturi in valoare totala de 750 lei de pe Nutrivita.ro!
Campania Spy-shop.ro – Participa si poti castiga produse in valoare de 2000 lei!
Campania Tian.ro – Participa si poti castiga vouchere de 300, 200, respectiv 100 lei pentru cumparaturi din magazinul Tian.ro.
Campania Laptop Direct – Participa si poti castiga unul dintre cele trei premii constand in vouchere valorice in valoare de 1000 lei si produse utile pentru orice pasionat de tehnologie.
- Campania Dental Praxis – Participa si poti castiga o excursie de 5 zile la Mamaia la Hotel Majestic 3* Mamaia 2 persoane O camera Dubla cu mic dejun inlus in perioada 16-21 iunie 2014 (luni-sambata ora 12:00).
- Campania D.T.S. – Participa si poti castiga o excursie de 5 zile la Mamaia la Hotel Majestic 3* Mamaia 2 persoane O camera Dubla cu mic dejun inlus in perioada 16-21 iunie 2014 (luni-sambata ora 12:00).
Perioada si modul de desfasurare
– Concursul se desfasoara in perioada 2 Aprilie – 15 Mai si cuprinde 11 campanii individuale (e posibil sa apara noi sponsori pana pe 15 Aprilie).
– Fiecare participant se poate inscrie cu cel putin unul sau cel mult trei articole in fiecare campanie individuala.
- Fiecare campanie individuala are propriul sau regulament si propriul sponsor.
- Fiecare campanie din cadrul concursului Primavara Bloggerilor este jurizata individual, de catre fiecare sponsor in parte, care acorda note de la 1 la 10 (cu zecimale, pentru o mai buna departajare) fiecarui articol participant. Notele se vor acorda imediat dupa incheierea perioadei de inscriere a articolelor in campaniile individuale, adica in perioada 16 – 22 Mai.

Regulament:
Bloggerii inscrisi in Concursul Primavara Bloggerilor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la cinci sau la toate campaniile), insa cei care se inscriu la minim 75% dintre campanii (minim 9 campanii dintre cele 11) au parte de multe beneficii.
Toti participantii care se inscriu la minim 75% din campanii vor primi cate o diploma de participare.
Bloggerii participanti la cel putin 75% din campanii au sansa de a castiga premii in bani in valoare totala de 1000 lei.

Foarte important:
- Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
- Toate linkurile din articolele inscrise in concurs trebuie sa fie de tip “dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip “nofollow” nu sunt luate in calcul pentru jurizare.

Clasament:
Clasamentul concursului Primavara Bloggerilor se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte.
Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa. Primii 5 bloggeri din clasamentul Primavara Bloggerilor (in urma adunarii celor mai bune note (in cazprimite de la advertiseri din cadrul fiecarei campanii individuale) vor primi premii in bani (Premiul 1 – 500 lei, premiile 2-5: 100 lei). Bloggerii clasati pe pozitiile 6-15 ale clasamentului concursului Primavara Bloggerilor primesc cate un produs electronic cadou.

Un blogger se poate inscrie cu minim un articol si cel mult trei articole la o singura campanie. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii. Daca noi sponsori se vor alatura Concursului Primavara Blogurilor, unele campanii vor fi lansate mai tarziu, insa inainte de 15 Aprilie. Perioada de lansare a campaniilor este cuprinsa intre 2-15 Aprilie.
Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul Concursului Primavara Bloggerilor.
Premii:
Pentru a castiga un premiu in cadrul unei campanii individuale, un participant trebuie sa scrie minim un articol si maxim 3 articole in cadrul acelei campanii. Sponsorul fiecarei campanii in parte va juriza fiecare articol participant.
Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii in bani si produse electronice bloggerilor clasati pe primele pozitii ale clasamentului Primavara Bloggerilor.
Premiile in bani acordate bloggerilor clasati pe primele 5 pozitii ale Clasamentului Concursului Primavara Bloggerilor sunt oferite de catre organizator: Participantul clasati pe locul 1 in Clasamentul final al Concursului Primavara Blogurilor va primi un premiu in bani in valoare de 500 lei.
Participantii clasati pe locurile 2-5 in Clasamentul final al Concursului Primavara Blogurilor vor primi un premiu in bani in valoare de cate 100 lei. Bloggerii clasati pe pozitiile 6-15 ale clasamentului concursului Primavara Bloggerilor primesc cate un produs electronic cadou.
Participa si castiga!
Despre BlogAwards
Despre BlogAwards
BlogAwards.ro este primul site din Romania care organizeaza, incepand din Martie 2011, campanii si concursuri pentru bloggeri.

Despre competitia Primavara Bloggerilor:
Competitia Primavara Bloggerilor 2014 se desfasoara in mai multe etape, conform urmatorului calendar:

Etapa de inscriere a bloggerilor participanti: 01 Aprilie – 15 Aprilie (este posibil ca perioada de inscriere a bloggerilor sa fie prelungita).
Etapa de participare a bloggerilor in campaniile individuale din cadrul concursului Primavara Bloggerilor 2014: 02 Aprilie – 15 Mai
Jurizarea campaniilor de catre fiecare sponsor in parte: 15 Mai – 22 Mai
Anuntarea castigatorilor: 24 Mai

4 comentarii:

  1. Interesante premiile. Ma gandesc sa-mi fac si eu blog :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blogul trebuie sa aiba ceva vechime si cel putin 10 articole publicate, ca sa te poti inscrie. Dar poti participa la concursurile viitoare!

      Ștergere
  2. Trebuie sa ma gandesc bine la tematica blogului, vad ca exista concurenta serioasa :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...