30 aprilie 2014

Am testat Liftactiv Advanced Filler - Vichy

Rad mult, ma concentrez, ma stresez, ma stramb, mai pierd si nopti (uneori). Tenul meu resimte toate aceste actiuni si deja se observa cateva riduri de expresie pe chip. Nu sunt speriata de ele, stiu ca sunt urme ale unor momente fericite, sau nu, care m-au ajutat sa ajung omul de astazi. Nu ma sperie nici ridurile batranetii, dar asta nu inseamna ca nu fac nimic pentru a le tine la distanta. :)
Am avut sansa sa incerc noul produs antirid de la Vichy - Liftactiv Advanced Filler si m-am gandit sa va impartasesc si voua impresiile mele, poate va sunt de ajutor.
Liftactiv Advanced Filler reprezinta ultima generatie de ingrijire antirid, care corecteaza chiar si cele mai rezistente riduri: cele verticale (acele riduri care genereaza aspectul trist al fetei, pe masura ce imbatranim). Eu nu am, inca, astfel de riduri, dar pentru cele de expresie si-a facut treaba excelent! 
Crema aceasta (pe care eu o consider mai mult un gel :D) intra foarte repede in piele si o lasa profund hidratata. Am spus ca o consider un gel pentru ca are o consistenta apoasa, foarte usor de folosit. Inca de la prima aplicare, ridurile sunt umplute, iar tenul devine mai neted si mai fin, ca un lifting instant. Pur si simplu trasaturile fetei sunt reimprospatate, au un aspect intinerit. Efectul acesta s-a pastrat pe toata perioada folosirii produsului (aproximativ 2 saptamani). Cand am terminat mostra si-am revenit la vechile obiceiuri, bineinteles ca au aparut si vechile riduri, doar ca mai putin vizibile. :)
La fiecare folosire am simtit un usor disconfort, un fel de furnicaturi, dar citisem in pliantul pe care l-am primit odata cu crema ca e normal sa apara aceste senzatii, pentru ca asa actioneaza Retinolul din compozitie. Nu va panicati, furnicaturile se simt foarte usor si dispar rapid.
Alte probleme n-am intampinat. Fusesem avertizata ca s-ar putea sa apara senzatia de ten uscat, dar nu s-a intamplat asta. Eu am tenul mixt si asa a ramas!
Am apreciat la acest produs faptul ca nu are parabeni in compozitie, ca este spornic (o cantitate mica este suficienta pentru acoperirea intregului ten) si ca este potrivit chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.
Pentru persoanele cu tenul matur si mai multe riduri, ma gandesc ca Liftactiv Advanced Filler este si mai eficient si are rezultate si mai bune. Pana la urma, pentru asta a fost creat!
Asadar, daca sunteti in cautarea unui produs antirid, va recomand Liftactiv Advanced Filler de la Vichy! Il gasiti in farmacii, alaturi de alte produse din noua gama!

***Sursa foto: AICI

5 comentarii:

  1. Wow! Acum ma tenteaza si pe mine. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un produs bun! Mie mi-a placut consistenta si faptul ca se absoarbe repede. In plus, chiar face ridurile sa dispara! :D

      Ștergere
  2. Chiar functioneaza! Testat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut si eu 2 variante mini si, desi nu-mi prea plac produsele Vichy, asta chiar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nici eu nu m-am inteles cu multe dintre produsele lor! Ba chiar, la un moment dat, am facut niste bube pe fata, de la o lotiune de-a lor. Dar aceasta crema mi-a placut mult si nu mi-a facut probleme!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...