10 aprilie 2014

Bijuteriile imi aduc primavara in garderoba

Natura a fost mereu una din sursele inepuizabile de inspiratie ale creatorilor de frumos, acestia transformand formele din mediul inconjurator in cele mai durabile simboluri. Iar acest sezon nu se dezice de la aceasta regula! Astfel, primavara aduce cu sine un trend nou in materie de accesorii: bijuterii cu forme din natura, in nuante multicolore, perfecte pentru a atrage priviri si pentru a scoate din anonimat orice tinuta!
Astfel, fiecare femeie ce doreste sa celebreze frumusetea naturii si sa isi puna in valoare rafinamentul, trebuie sa aleaga bijuteriile ALYA si sa le poarte cu incredere!
Colierele cu flori si in culori vibrante fascineaza de la prima privire si sunt adevarate arme de seductie. Create din cristale, aliaj din zinc inoxidabil, pietre semipretioase si rasina, colierele ALYA pot transforma fiecare tinuta intr-una fabuloasa. Fie ca iti doresti sa iti accesorizezi o tinuta de zi sau vrei sa adaugi stralucire la cea de seara, ALYA iti propune o paleta bogata de optiuni, de la pandative, la coliere casual, de un minimalism discret, si pana la coliere statement, masive, la baza gatului.
 
 
 Pentru a ne invalui toate tinutele intr-un aer primavaratic, putem opta si pentru cercei, bratari sau inele ALYA cu forme din natura si in culori tari, adevarate opere de arta, care vor impresiona, cu siguranta!
Gama de produse este foarte variata, astfel incat este imposibil sa nu gasiti bijuterii care sa va placa si care sa va reprezinte! In plus, raportul calitate-pret este foarte bun, facandu-i pe clienti sa revina cu placere!
Nu mai asteptati, aduceti primavara in garderoba voastra cu doar un click!

***Articol scris pentru Blog Spring Orkestra 2014,  Campania: Bijuteriile ByAlya te fac sa zambesti

6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...