8 aprilie 2014

Parfumuri pereche pentru suflete pereche - Calvin Klein Euphoria & Calvin Klein Euphoria Men

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am momente cand ma identific atat de mult cu sotul meu, cand ma regasesc atat de mult in persoana lui (si invers), incat vreau sa se vada clar acest lucru. Asa ca, uneori, purtam tinute asemanatoare, accesorii asemanatoare sau chiar parfumuri pereche! Da, sa purtam acelasi parfum (in varianta pentru Ea si El) mi se pare foarte interesant si foarte sexy! E ceva ce stim doar noi doi, micul nostru secret, ceva ce ne uneste dincolo de privirile oamenilor. 
Astazi vreau sa va vorbesc despre doua astfel de parfumuri, perfecte pentru cuplurile atat de unite si de indragostite, incat se inteleg doar din priviri, din gesturi si atingeri: Calvin Klein Euphoria si Calvin Klein Euphoria Men. Doua arome fascinante, puternice, seducatoare! Perfecte pentru a fi purtate in ziua nuntii de mire si mireasa, sau de fiecare data cand traim momente unice. 
De asemenea, mi se par alegerea potrivita si atunci cand partenerii vor sa isi faca unul altuia un cadou aparte, care sa surprinda si sa incante. 
Numele lor duce cu gandul la bucuria de a trai. Pe mine, insa, denumirea ma face sa ma gandesc la euforia ce-am simtit-o cand i-am intalnit privirea prima data, cand mi-a zambit si m-a sarutat prima data, la clipele petrecute impreuna, la fericirea intensa ce-o simti doar atunci cand iubesti cu toata fiinta ta!
Despre Calvin Klein Euphoria se spune ca este parfumul femeii moderne ... Si asa il percep si eu, doar ca as mai aduga faptul ca femeia ce-l poarta este si foarte pasionala si misterioasa. Nu vrea sa dezvaluie nimic despre ea, lasa doar parfumul sa vorbeasca. Iar barbatul care intelege exact ce transmite acest parfum, o poate intelege si pe ea!
Lansat in 2005, CK Euphoria capteaza atentia cu aroma efervescenta si exotica a rodiei (nota de top), ca apoi sa te seduca definitiv cu note de lotus, trandafir si orhidee. Dupa ce a reusit sa hipnotizeze cu aroma sa, imbraca pielea in acorduri finale afrodisiace - violeta, ambra, mosc si lemn de mahon - si te face sa visezi la 1001 de nopti de amor cu femeia ce-l poarta!
Ca si grup olfactiv, Calvin Klein Euphoria se incadreaza in categoria parfumurilor oriental florale si are o persistenta indelungata, insa nu e greu, nu deranjeaza, doar seduce!
Pana si design-ul sticlei (inspirat de floarea de orhidee) este fermecator!

Succesul parfumului de dama Euphoria a fost transferat si asupra variantei pentru barbati, parfumul Calvin Klein Euphoria Men surprinzand prin compozitia sa lemnos aromatica, atat de masculina si urbana, deopotriva! Este destinat domnilor sarmanti, siguri pe ei, cu un stil bine definit. Nu cred ca gresesc daca afirm ca acest parfum nu este pentru baieti, ci pentru barbatii adevarati, care au ceva experienta de viata si care stiu clar ce isi doresc. 
Daca varianta feminina seduce, Calvin Klein Euphoria Men descopera un domn elegant, un adevarat gentleman, care stie sa pretuiasca femeia de langa el.
Este, de asemenea, un parfum care se afirma, intens, dar nu deranjeaza nici el, doar scoate din anonimat. 

Notele de top sunt de ghimbir si piper si imprima parfumului masculinitate. Busuiocul negru, salvia si cedrul din notele de mijloc confera rafinament si finete acestei esente, in timp ce notele de baza (ambra, patchouli, lemn rosu de Brazilia si piele intoarsa) adauga stropi de dulceata si imblanzesc creatia finala, rezultand un parfum masculin desavarsit! 

Va recomand sa incercati aceste parfumuri si sa le purtati impreuna! Se completeaza foarte bine. Le gasiti pe site-ul Arome de lux, la preturi foarte accesibile. Toate parfumurile sunt 100% originale si vin ambalate atat in carton, cat si in tipla, exact ca cele din parfumeriile clasice. In plus, fiecare produs are inscriptionat codul EAN, pe care clientii il pot verifica pe paginile oficiale ale brand-urilor comercializate, pentru a se convinge ca au achizitionat un produs original.
Comenzile se livreaza in termen de 24 ore, oriunde pe teritoriul Romaniei, de la momentul confirmarii comenzii pe e-mail, in functie de disponibilitatea produselor. 
De asemenea, daca sunteti din Bucuresti, puteti sa va ridicati comanda personal de la magazinul lor din zona Piata Romana (Str. Mendeleev, Nr. 17, Bl. 1, Sc. 1, Et. 2, Ap. 14, Interfon 214, Bucuresti 010362). 
Ia spuneti-mi, ati adulmecat aceste doua parfumuri? Cum vi s-au parut?

7 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...