16 aprilie 2014

Primavara ma imbrac de la Kurtmann

A venit primavara si garderoba fiecarei femei are nevoie de mici schimbari, astfel incat sa aratam bine in orice moment. Secretul unor tinute spectaculoase nu consta in achizitionarea unui numar cat mai mare de haine, ci in alegerea unor piese cheie, ce pot fi combinate la nesfarsit, astfel incat sa rezulte mereu tinute noi, cat mai chic.
De asemenea, pentru a arata bine, nu trebuie sa cheltuim sume exagerate, Kurtmann.ro fiind dovada clara a acestei afirmatii! Primul magazin online de imbracaminte din Romania ofera clientilor produse de calitate, ale unor marci renumite (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear s.a.), la preturi mult reduse fata de magazinele respectivilor producatori.
Astfel, pentru o garderoba perfecta pentru primavara, trebuie sa aveti grija sa nu va lipseasca:
Articole vestimentare in culori tari. Cateva bluze, pantaloni sau jachete in nuante pastelate vor aduce o nota fresh tuturor tinutelor voastre, precum si multa buna dispozitie, atunci cand le veti purta! Pe Kurtmann.ro gasiti modele variate din toate aceste produse, pentru toate preferintele. Perechea de pantaloni Stradivarius Innto Yellow (cea galbena din fotografie) are o croiala clasica, ce avantajeaza fiecare femeie, astfel ca acest articol vestimentar devine un "must have".
Tricouri din bumbac intr-o singura culoare. Trebuie sa aveti cel putin doua tricouri albe (pentru ca pot fi usor integrate intr-o tinuta si se accesorizeaza cu usurinta) si cateva colorate, simple. Pot fi purtate cu pantaloni, jeans sau fuste, sunt comode si foarte practice.

Fuste si rochii vaporoase, diafane, usoare ca adierea primaverii. Sunt feminine si foarte sexy, asa ca nu trebuie sa va lipseasca!
Pantalonii scurti pot fi purtati atat in zilele mai racoroase (cu dresuri groase si cizmulite), cat si in zilele in care temperatura este ridicata (pe piciorul gol, cu balerini). In functie de lungimea si croiala lor, pot fi inclusi si intr-o tinuta de birou, asa ca nu-i ocoliti!
Incaltaminte noua. Pentru un sezon nou, aveti nevoie de cateva perechi noi de incaltaminte, care sa va completeze look-ul in fiecare zi si care sa va faca sa simtiti ca si cand ati avea lumea la picioare. Alegeti balerini sau pantofi cu platforma pentru zilele aglomerate si obositoare, iar in restul zilelor purtati pantofi cu toc, in culorile curcubeului. Cu siguranta veti atrage toate privirile!

Toate aceste articole vestimentare, ce vor aduce un aer primavaratic in garderoba voastra, se afla la doar un click distanta, pe Kurtmann.ro! Aici veti gasi mereu haine in tendinte pentru intreaga familie, stocurile sunt actualizate constant, iar reducerile sunt substantiale. Accesati acum acest magazin online si bucurati-va de un shopping complet, la preturi corecte!

***Articol scris pentru Blog Spring Orkestra 2014,  Campania: Kurtmann imbraca primavara in tonuri noi

6 comentarii:

  1. am ochit si eu perechea verde ;)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai piese basic piesele colorate pot fi purtate in foarte multe combinatii. Pantaloni si sacouri as vrea pe muuuulte culori. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ai mare dreptate! La sacouri, sunt de aceeasi parere! Cat mai multe, in toate nuantele posibile! :)

      Ștergere
  3. Deci ne batem pentru cei verzi! :))
    Si pentru sacoul roz...Vorba ta, Andreea, si pentru altele! :D

    Ai scris un articol frumos!
    Pupicei, draga mea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea vrea verde! Sacoul e genial, as vrea acel model in cat mai multe culori!
      Multumesc, Ilda, iti trimit si eu pupici multi, multi! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...