10 aprilie 2014

Relaxeaza-te in deplasare, casa ta e in siguranta!

Siguranta este un deziderat primordial al fiintei umane, iar locuinta noastra este spatiul in care ne simtim cel mai bine protejati. Din pacate, lumea in care traim nu este o lume sigura, nu ne ofera garantii de securitate, asa ca fiecare dintre noi trebuie sa ia unele masuri, pentru ca siguranta sa devina, totusi, o certitudine. Zilnic suntem bombardati de stiri ce anunta jafuri si crime si ajungem sa ne temem pentru viata noastra si a membrilor familiilor noastre. Dar cum paza buna trece primejdia rea, putem sa ne protejam de toate acestea, apeland la ajutorul unor sisteme de securitate performante, care sa ne ajute sa ne stim locuinta aparata in fiecare moment, chiar si atunci cand plecam in vacanta.
Apeland la serviciile oferite de ULTRAMASTER, o firma cu experienta indelungata in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate, avem garantia unei investitii pe termen lung in confortul si siguranta noastra!
Inca din anul 2005, ULTRAMASTER continua sa implementeze pentru clientii sai solutii tehnice de securitate cu grad de dificultate din ce in ce mai mare, direct proportionale cu experienta acumulata si cu baza tehnica si logistica de care dispun. Proiectele lor si-au gasit aplicatii atat in obiective mici, rezidentiale, cat si aplicatii complexe pentru retele de magazine comerciale, unitati MAPN, etc.
In anul 2006, domeniul www.ultramaster.ro a devenit online, cu scopul declarat de a scoate “la lumina” preturi corecte pentru componentele sistemelor de securitate, intr-o piata confuza din acest punct de vedere. De asemenea, toti clientii pot beneficia de consiliere online, pentru alegerea celei mai bune solutii de securitate.
Metodele cel mai des folosite pentru monitorizarea si asigurarea locuintei sunt instalarea unor camere de supraveghere si a unui sistem de alarma performant, pentru ca acestea reusesc sa tina raufacatorii la distanta, chiar si atunci cand nu ne aflam in locuinta. 

Una din cele mai noi varietati de sisteme de alarma este alarma wireless, ce se bazeaza pe semnalele radio, pentru a pastra totul interconectat. Alegerea unei astfel de alarme prezinta mai multe avantaje, cum ar fi instalarea simpla si neinvaziva, lipsa firelor, aria mare de acoperire, precum si functionarea pe baterii.
Daca sunteti in cautarea unui sistem de alarma ieftin, eficient si usor de instalat va recomand sa alegeti Kit-ul de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06.
Certificat in clasa 2 de securitate, acest sistem de alarma fara fir este perfect pentru securizarea perimetrelor din mediul rezidential (alarma casa, alarma vila, alarma apartament) sau small business (alarma magazin, alarma birou, alarma firma).
Sistemul de alarma Jablotron Profi este un sistem hibrid, ce poate gestiona detectori cu fir si fara fir, pentru o deplina libertate in alegerea elementelor de detectie si a modului de amplasare a acestora si se preteaza pentru instalari de tip "do it Myself".
Avantajele principale sunt:
- instalare simpla si neinvaziva
- programare si operare usoara, accesibila la nivel de nespecialist
- gama completa de detectori si controlere
- autonomie mare a detectorilor (peste 1 an), folosind baterii alcaline obisnuite
-securitate deplina, prin monitorizare completa a comunicatiei radio, integritatii fizice a elementelor componente, precum si a comunicatiilor telefonice
- raport bun intre pretul si calitatea echipamentelor.
Alegeti acum cele mai bune sisteme de siguranta de la ULTRAMASTER si protejati-va locuinta, pentru a trai fara grija ca bunurile vostre sunt in pericol, atunci cand plecati de acasa! Vacantele inseamna relaxare, nu cauze de stres suplimentar!
***Articol scris pentru Blog Spring Orkestra 2014,  Campania ULTRMASTER: Paza buna trece primejdia cu ULTRAMASTER

6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...