14 aprilie 2014

Un fashion trend pe care l-as lansa primavara asta: Rochiile cu detalii deosebite

Un vechi proverb romanesc spune ca "Haina nu-l face pe om!" si aceasta afirmatie este adevarata, in mare masura! Un caracter nu poate fi modelat cu ajutorul unui articol vestimentar, o haina, oricat de scumpa sau de frumoasa ar fi, nu poate insufla purtatorului o anumita valoare morala. Cu toate acestea, hainelor le poate fi atribuit meritul de "a vorbi" despre fiecare om in parte, pentru ca ele pot sa dezvaluie multe trasaturi ale persoanei ce le imbraca. De asemenea, ele mai au rolul de a infrumuseta o persoana, de a-i scoate in evidenta calitatile fizice. Poate de aceea femeile iubesc atat de mult hainele si investesc timp si bani in garderoba proprie!
 Un obiect vestimentar de calitate, croit frumos, denota atentie pentru detalii, rafinament, precum si respect pentru propria persoana si pentru cei din jur. In cazul doamnelor, pentru un plus de eleganta si feminitate, recomand purtarea rochiilor cu detalii deosebite. Toate iubitoarele de moda trebuie sa detina macar o rochie de acest fel! Insertiile din dantela, aplicatiile metalice sau din pietre colorate, broderiile fine, toate acestea sunt detalii pretioase, ce dau rochiilor un farmec aparte!
Pe site-ul Glittio.ro sunt disponibile nenumarate astfel de modele, care va vor ajuta sa aratati impecabil in orice moment al zilei si la orice eveniment. Imprumutand din finetea si misterul dantelei sau din stralucirea metalelor, rochiile care se inscriu in aceasta tendinta sunt adevarate bijuterii si pot fi gasite in magazinul online Glittio la preturi foarte accesibile. Modelele sunt foarte variate, astfel incat fiecare femeie va gasi o rochie perfecta pentru gusturile si formele sale!
Casual, de seara, pentru cocktail sau office, alegeti rochii cu un detaliu deosebit, care sa va scoata din anonimat si care sa impresioneze!

Rochia cu aplicatiile metalice (cea din fotografia din dreapta o gasiti aici), pozitioanate discret, in zona decolteului sau a umerilor, transforma purtatoarea intr-o aparitie
sofisticata si plina de stil. O astfel de tinuta are nevoie de accesorii discrete, pentru a nu incarca vizual si a nu diminua cu nimic din farmecul rochiei.
Daca, din contra, va doriti un look romantic si feminin, atunci optati pentru rochii din dantela sau cu insertii din acest material fin. Dantela este un material cuminte, dar in acelasi timp seducator, care imbraca atat de frumos trupul fiecarei femei! Accesoriile trebuie sa fie, de asemenea, cat mai fine.
Indiferent de preferinte si alegeri, pe Glittio.ro aveti garantia cumpararii unor produse de calitate, la preturi corecte, shopping-ul online devenind o experienta placuta si sigura!
Site-ul este bine construit si foarte usor de utilizat. Inca de la prima accesare, clientii sunt ghidati prin magazin pas cu pas, pentru a finaliza cumparaturile cat mai repede si mai usor. Comenzile sunt livrate rapid, in cele mai bune conditii, astfel incat produsele sa ajunga intacte la client.
In plus, Glittio.ro este un magazin pentru intreaga familie, de unde puteti cumpara produse pentru barbati, pentru copii sau pentru doamne. Gama este foarte variata, putand sa achizitionati de la incaltaminte, fuste, bluze, rochii, pana la costume de baie, pijamale si accesorii.
Treceti acum pragul virtual al acestui magazin si bucurati-va de shopping!

***Articol scris pentru Blog Spring Orkestra 2014,  Campania Glittio: Imbraca-te cu primavara

4 comentarii:

  1. Imi plac alegerile tale! Dau o raita pe Glottio sa vad cu ce ma mai ispiteste! :)
    Pupicei, Andreea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, draga, eu am pus ochii pe vreo patru rochii si acum stau si ma gandesc daca sa le cumpar sau nu. :) Luna viitoare am niste nunti la care trebuie sa merg si bugetul e impartit, asa ca nu stiu cum sa fac. Dar imi plac tare! :D

      Ștergere
  2. Interesata de un schimb de link cu al meu blog?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...