11 august 2014

DeCosta spune START promotiilor finale la rochii de mireasa si de ocazie

DeCosta, unic importator al brandului international de rochii de mireasa si de ocazie Alfred Angelo, da startul promotiilor finale in perioada 29.07.2014 – 31.08.2014. Veţi putea beneficia de reduceri de până la 70% din preţul initial al rochiilor preferate, dar si de un program prelungit al showroom-ului din Bucuresti, duminica, intre orele: 10:00 – 16:00.


„Ne place ceea ce facem si o facem cu drag si pasiune. DeCosta insemna rochii de mireasa si de ocazie realizate de mainile dibace ale unor profesionisti, adaptate pentru toate gusturile. De 7 ani oferim produse de calitate pentru femei puternice, energice, deschise catre noi experiente vestimentare, punand accent pe nevoile acestora. De aceea, oferim reduceri la stocurile rochiilor pentru ca stim ce inseamna organizarea unui eveniment si, mai ales, ce inseamna implicarea din punct de vedere buget.”  declara Madalina Costache, General Manager DeCosta.


DeCosta isi asteapta vizitatorii cu reduceri de pana la 70% pana la sfarsitul verii 2014. Produsele fac parte din colectiile anilor anteriori, dar si din colectiile actuale semnate de celebrul designer Alfred Angelo.


Colectiile promoveaza imaginea femeii moderne, independente, optimiste, dar si rafinate. Se cunoaste pe sine si stie ca impreuna cu DeCosta va ajunge la destinatia finala si va lasa ceva in urma ei.

2 comentarii:

  1. La DeCosta este evidenta pasiunea lor pentru ceea ce fac! Like!

    Multi pupici si imbratisare, Andreea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este! Rochiile comercializate de ei sunt superbe! Si se pricep la rasfatat clientele! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...