14 iunie 2016

Manichiura perfectă pentru ziua nunţii

Exista vreo mireasă care nu-şi doreşte să arăte perfect în ziua nunţii?! Nu cred! Din experinţă, ştiu că femeile se pregătesc cu mult timp înainte pentru un eveniment important, iar dacă e vorba chiar de propria nuntă, cu siguranţă nu lasă nimic la voia întâmplării!

Căsătoria este un moment unic în viaţă, de care ne vom aminti cu drag mereu, aşa că este foarte important ca în aceasta zi să ne simţim frumoase, răsfăţate, admirate. Acordăm multă atenţie rochiei alese, pantofilor, coafurii şi machiajului, bijuteriilor, însă nu trebuie să uităm nici de manichiură. 

Probabil că multe mirese aleg să-şi lase unghiile pe mâna unui specialist pentru această zi, însă, ar putea, la fel de bine, să îşi facă manichiura singure, în confortul propriei case. Este nevoie doar de puţină pricepere, răbdare şi, cel mai important, produse de calitate!

Clasicul, mereu la modă

Pentru miresele romantice, care ştiu că feminitatea şi clasicul vor fi mereu la modă, sunt potrivite lacurile de unghii în nuanţe suave, nude. Arată minunat pe orice fel de unghie, emană eleganţă şi rafinament şi se potrivesc perfect unei rochii de mireasă!
Sexy în fiecare clipă

Dacă m-ar întreba cineva ce-mi vine în minte când aud cuvântul "sexy", aş răspunde, fără să stau prea mult pe gânduri: " unghii lungi, roşii şi pantofi stiletto roşii". :) Da, unghiile roşii cred că nu se vor demoda niciodată şi mereu vor arăta foarte sexy! Iar dacă şi voi vă doriţi să ieşiţi din anonimat în ziua nunţii, atunci alegeţi o manichiură roşie ca focul!
 
 
Extravaganţă fermecătoare
 
Sigur există şi mirese foarte îndrăzneţe, care îşi doresc o manichiură aparte pentru ziua nunţii. Pentru ele, şi nu numai, vă propunem o nuanţă fascinantă de albastru (că tot trebuie să aveţi şi ceva albastru la voi). Acest lac de unghii este perfect şi dacă alegeţi să vă cununaţi în aer liber, undeva la malul mării.
 
Toate aceste lacuri minunate, plus sute de alte nuanţe absolut superbe, le găşiţi la Beauty In The Bottle, la preţuri foarte accesibile! Eu, recunosc, sunt fană a lacurilor de unghii China Glaze şi mereu comand cu prietenele mele de la ei, pentru că au produse de calitate, sunt foarte promţi în expedierea comenzilor şi au foarte des diverse promoţii pe pagina lor de Facebook. Vă recomand să-i vizitaţi şi să-mi spuneţi ce produse v-au atras atenţia din oferta lor!
De asemenea, aş vrea să ştiu pentru ce model/nuanţă de manichiură aţi opta pentru ziua nunţii! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...